Pergola Overdækning

 

Et rum i haven. Det nordiske sommervejr er omskifteligt, og en skøn solskinsdag kan hurtigt skifte til en grå regnvejrsdag. Nogle gange vil man have en svalende skygge, når solen står højt på himlen, og nogle gange vil man gerne sidde udenfor når det regner, og andre gange vil man måske nyde solen og få lidt farve. Derfor er et terrassetag ideelt til vores nordiske klima, da det er meget fleksibelt, og har flere funktioner.

Design solsejl har designet sit eget terrassetag med en kraftig ramme i limtræ, der ligner en pergola. Taget fæstnes forneden, og kan åbnes helt. Konstruktionen er både æstetisk tiltalende, og meget stabil. Dette er en meget fleksibel løsning, og fordelen med denne konstruktion er, at taget kan skydes til siden, så udendørsarealet får et helt andet udseende og funktion.

Terrassetag solsejl overdækning
Terrassetag solsejl overdækning

Terrassetaget kan både anvendes som sol- og regnbeskyttelse, da taget har en høj UV-beskyttelse, og er helt vandtæt. Med et terrassetag får din bolig desuden et ekstra rum. Taget glider på wires, der gå igennem pergolaen, og kan skydes både til højre og til venstre. Det betyder, at du meget nemt kan åbne og lukke i begge retninger.

Terrassetaget kan fås i en bredde på maks. 6 meter fra huset, eller på pergolaen, og med en længde på maks. 5 meter pr. sektion. De kan udformes i mange sektioner, og kan således blive næsten lige så brede, som det skal være til at dække store arealer.

Terrassetag solsejl overdækning
Terrassetag solsejl overdækning

Vi har udført meget store projekter, men taget fungerer lige så godt på mindre arealer. Vores terrassetage kan monteres under en eksisterende pergola, eller mod en husfacade, som regn- og

solbeskyttelse.

 

En anden populær plads til et terrassetag er i en gårdhave, hvor konstruktionen monteres på væggene, og giver et helt vandtæt tag. Vi har anvendt denne løsning til flere udendørs serveringsområder, og vores kunder er meget tilfredse med at de kan forlænge sæsonen og byde flere gæster velkommen.​​

 

Vi anvender to forskellige duge til terrassetagene
 

Topgun, fås i 4 farver

Monotecdug 370 som fås i mange forskellige farver

Terrassetag solsejl overdækning
Terrassetag solsejl overdækning