FOR ARKITEKTER

Solbeskyttelse til alle miljøer!

 

Vi ved, at der er en arkitekt tilknyttet til mange projekter, for at få design og funktion frem på den bedste måde. Det er her, vi kan hjælpe til! Når du som arkitekt får en opgave fra en kunde, der gerne vil have en sol- eller regnbeskyttelse til udendørs-miljøet, kan vil tilbyde mange forskellige løsninger som alternativer til markiser.


Uanset om du har en opgave fra en privatperson, en offentlig eller kommerciel virksomhed, har vi flere gode løsninger til solbeskyttelse, både inden- og udendørs. Nogle gange behøver en skole eller børnehave solbeskyttelse over legepladsen, nogle gang kan det dreje sig om ældreboliger, som gerne vil have indendørs solbeskyttelse, for eksempel til et stort glasatrium, i andre tilfælde kan det dreje sig om en udendørsscene, der skal fungere som både sol- og regnbeskyttelse, eller et unikt solsejl til en privat villa.

solbeskyttelse børnehaver
solbeskyttelse børnehaver

Vi har en stor erfaring med at arbejde med disse forskellige projekter, og har mange fornøjede kunder. Vi har et meget stort udvalg af solbeskytt-else til børnehaver og skolemiljøer, legepladser, ældreboliger, restauranter, private villaer og udendørsarealer, og leverer master, beslag og skræddersyet solbe-skyttelse, alt i henhold til kundens ønsker.

 

Vi kan deltage i alle trin, fra diskussion, planlægning, tegninger, fremstilling og installation for at sikre, at alt bliver, som kunden gerne vil have det.  Sammen med jer kan vi udarbejde en idé om, hvordan sol-
beskyttelsen kan se ud, ud fra jeres kunders ønsker og behov. Sidenhen overtager vi projektet, og ud-
fører hele installationen. Vi sørger for, at det bliver en god løsning, som kunden er tilfreds med.

​​

  • Sammen med kunden kan I vælge mellem forskellige stolper og master, duge og mål.

  • Vi har et bredt udvalg af solbeskyttelses-systemer, duge, master og tilbehør.

  • Vi tilpasser efter mål, og skræddersyr ud fra hvert unikke projekt.

  • Vores produkter kan både monteres helt fritstående, eller monteres på en væg/husfacade.

  • Vi tilbyder både solsejl og regnbeskyttelse.

  • Vi finder en løsning til ethvert projekt!